Security as a Service

Uw e-mail security:

1 maand gratis op proef!

Overtuig uzelf - geheel zonder verplichtingen

Geen virussen meer

Comendo mailFence

mailFence is een onderhoudsvrije en gemakkelijk te gebruiken oplossing die zorgt voor een optimale beveiliging en virusbescherming van alle e-mailverkeer in uw bedrijf. mailFence scant alle e-mail op internetniveau, dus nog voordat het uw bedrijf binnen- komt. Hiervoor worden vijf commerciële anti-virusscanners tegelijk gebruikt. Zo wordt voorkomen dat een virus en/of kwaadwillende code schade kan aanrichten. Om deze bescherming door vijf signature-based anti-virusscanners te completeren, heeft Comendo een unieke, patroongebaseerde virusscanner ontworpen: Pre Virus Recognition (PVR). Deze vroege virusherkenning detecteert en blokkeert virussen nog voordat de traditionele anti-virusleveranciers een definitiebestand hebben verzonden.

Onderhoudsvrij? Zonder installatie?

Als we zeggen onderhoudsvrij, dan bedoelen we dat ook. We bieden een volledige bescherming voor al uw inkomende en uitgaande e-mail. Dit betekent dat wij zowel het onderhoud als eventuele problemen met soft- en hardware op ons nemen. Het enige wat u hoeft te doen voordat u mailFence kunt gaan gebruiken, zijn een paar aanpas- singen in uw e-mailinstellingen. Onze technische medewerkers kunnen u daarbij stap voor stap helpen.

Waarom is vroege virusherkenning zo belangrijk?

Om te begrijpen waarom PVR zo belangrijk is, is het handig te weten hoe een anti- virusproces verloopt. Zodra een nieuw virus wordt ontdekt gaan de traditionele anti-virusleveranciers hard aan het werk om uit te vinden hoe ze dit nieuwe virus kunnen detecteren en in quarantaine kunnen plaatsen. Is dat karwei achter de rug, dan krijgt het virus een naam en wordt er een definitiebestand voor dat specifieke virus uitgebracht. Diverse tests tonen aan dat dit proces doorgaans 4 tot 12 uur duurt, soms zelfs wel 24 uur. In de tussentijd zijn de gebruikers volledig onbeschermd tegen deze nieuwe bedreiging. Erg gevaarlijk als men weet dat een virus zich via internet in minder dan 20 minuten over de hele wereld kan verspreiden. Het uitbrengen van een definitiebestand is slechts een eerste stap. De gebruikers moeten dit op hun beurt nog downloaden en installeren voordat het virus kan worden gedetecteerd en geblokkeerd. PVR is een uniek en intelligent systeem dat onder meer het patroon van de e-mail en eventuele bijlagen analyseert, en niet wacht op een definitiebestand van een traditionele anti-virusleverancier. PVR heeft al een status opgebouwd op het gebied van vroege virusdetectie en heeft al honderdduizenden virusgeïnfecteerde e-mailberichten gedetecteerd en geblokkeerd – e-mailberichten die traditionele anti-virussoftware niet zou hebben geblokkeerd

Meer info...

Of bel voor informatie:
023 - 548 20 20