Security as a Service

Uw e-mail security:

1 maand gratis op proef!

Overtuig uzelf - geheel zonder verplichtingen

Geen spam meer

Comendo spamFence

Iedereen weet het inmiddels: spam is een enorm probleem. De hoeveelheden spam blijven toenemen en spammers worden steeds onbeschaamder en handiger in het benaderen van internetgebruikers. Het gevolg is dat medewerkers van de administratie en de IT-afdeling nog langer bezig zijn met het bestrijden van spam.

Spam moet zich niet met uw zaken bemoeien!

Iedereen weet dat water het beste aan de bron kan worden gefilterd. Dat geldt naar ons idee ook voor spam. Want spam dat pas in het netwerk van uw bedrijf wordt gefilterd, heeft de eerste verdedigingslinie al gepasseerd. En dát kost u geld. Het is daarom zaak spam al op internetniveau te detecteren en in quarantaine te plaatsen nog vóórdat het in uw netwerk terechtkomt. Spam moet zich niet met uw zaken bemoeien en daar zorgt spamFence voor!

Wij zetten onze speurhonden in

Onze bekwame antispam-technici beschikken over een jarenlange ervaring in het filteren en detecteren van spam. Het zijn als speurhonden die geen enkel spoor missen en er geen genoeg van krijgen! Ze zetten meer dan 20 afzonderlijke spamdetectietechnieken van wereldformaat in om elk spambericht dat naar u wordt verstuurd te blokkeren.

Spam: wat was dat ook alweer?

De vakmensen van Comendo regelen de instelling, het onderhoud en alle andere aspecten van spamfilteren; u hoeft zelf niets te doen. En omdat elk spambericht dat u vroeger kreeg nu in quarantaine wordt geplaatst, zou u wel eens kunnen vergeten wat spam ook alweer was. Om u toch te laten weten welk verschil spamFence uitmaakt, hebben we het Online Security Center voor gebruikers ingesteld. Dit centrum is beschermd met een code en alleen toegankelijk met een persoonlijk wachtwoord. U vindt er gedetailleerde statistische gegevens van uw e-mailverkeer, maar ook spampercentages, zoekfuncties, rapportagemogelijkheden en verschillende grafieken.

De belangrijkste voordelen van spamFence

  • De best verkrijgbare spamfiltering
  • 6 verschillende filtertechnieken
  • Functie voor mogelijke spam
  • Individuele registratie van spamniveau
  • Individuele filterregels per klant
  • Uitgebreide rapportage geeft spamstatistieken weer
  • Extern scannen biedt pro-actieve bescherming
  • Geen belasting voor de Internet-verbinding
  • Individuele of algemene instelingen

Meer info...

Of bel voor informatie:
023 - 548 20 20